Sunday, 28 December 2014

Taman Jubli Perak, Sungai Petani

Assalammualaikum...:)

Nak bercerita tentang Taman Jubli ni... Mak aiii... ramai gila orang kat sini... Al-maklumlah cuti sekolah... Hari Khamis (Hari Krismas) kami dua laki bini pergi, ramai gila orang hee...

Hari Sabtu pagi pun kami pergi, ada senamrobik taw... Free jer, sempat juga aku join sekaki... Syok, ramai orang dan mendapat sambutan betul senamrobik ni... hehehe


Taman jubli ni, petang Sabtu tu kami pergi lagi lah ramai... ada ramai budak dan keluarga beriadah... Ada juga ditawarkan permainan 'Giant Balloon'... RM3 jer sekali main... Tapi aku dengan suami tak main pon... Kami jalan pusing taman 2 hingga 3 kali tengok dah pukul 7 malam kami pun balik...


Tapi serius lahhh best... meriah dan sewaktu dengannya...:) Kalau nak tahu lagi meh jenguk website ni : http://www.correctplace.com/Sub/Sightseeing.html hehehe





Belanja sikit gambar kami dua laki bini...:) No make up hahaha... memang pucatla gamaknya!! hee

No comments:

Post a Comment