Wednesday, 31 December 2014

HEB-LAX

Assalammualaikum....


Pagi ni nak share pasal herb lax.... Ada testimoni dari group Jutawan okeh!!

"2hari lupa nak makan..
2 hari tu jugak idok la membuang teman ni..
Mlm tadi telan 4biji trus..
Pagi tadi grok..grek..grok grek perut..
Sekali masuk toilet... hermmphh!! Memang torrrbaik laaa... lega ilang kejang perut tak berak 2hari...
Nampakkkkkk!!!" -Fara Sainai-

"Lagi satu teman nak cite pasal zinc ni.
Biasa teman makan 1biji sebelum makan ape2 waktu pagi..
Dalam masa 2 3jam selepas tu perut ni akan rasa nak memberak..
Walaupon kdg2 herblax xmakan malam tu..tapi pagi tu ade le jugok dia nak kuor..cuma xde la cam herblax yang agak bersungguh2 tu kan.." - Fara Sainai-

"Ok rini semua testi herblax.
Mula2 mkn 4 bj tp x buang esok. Makan jumaat malam, hari senin baru dia keluar. Terus ni usus tahap malas atau keladak sgt. Masalah nyer susah beno nak konsisten seminggu sekali. Klu tgk dah buncit lain macam mmg amiklah herblax. Skang klu mkn mlm ni esok dia keluar tp bab mulas2 tu laa nak kena layan. Kadang dah ready kat toilet tp x keluar." -Cik Pau-

"Kalau bace kt botol herblax ni ada kandungan daun senna kan.
Kalau ikut cite org tua2, daun senna ni ade dlm julap.
Kaum jawa dorang akan guna daun senna sebagai teh.

Orang arab pon suka amalkan teh daun senna ni.. sbb dia memang bagus untuk cuci usus kita yg berkeladak..
Ni salah satu cara tradisional la.." - Fara Sainai_


SO!! apa lagi... Cari julab anda bagi yang BUNCIT tu hehehe



No comments:

Post a Comment