Sunday, 28 December 2014

Langsir Rumah by Che Puteh

Assalammualaiku...:)

Haaa... Mesti ampa tertanya-tanya siapakah Che Puteh tu kan..:) Yes!! She is my mum... hehehe OMPUTIH plak.. :p


Okeyh!! Sangatlah jimat kami dua laki bini, g beli langsir kat Alor Star nun jauh di sana lepas makan kenduri... Heee... balik mak tolong jahitkan... OHhH... beruntungnya,,, Moga hari hari seterusnya akan beruntung lagi,.,, hehe

TQ MUM!!

Yeah! My mum dia offer diri sendiri untung tolong kami... Kami pun nak ringkaskan dan ringankan kerja mak dengan jahit jer lurus... Memang lurus bebenor lah... hehehe Asalkan tutup sliding door depan tu... Lagipun memang dah ada langsir kain jarang warna putih belakang tuh... ehehhe

Then bagilah upah sikit kan di atas semangat dan keringat yang telah mak kami curahkan...:)

Malam Punya Style hehe
ALAAMAK!! hehe terlebih panjang,, nanti nak kena baiki balik ni... sebab memang xde ukur... Ihsan dari suami yang gantungkan dan snap kan gambar ehehehe...:)

No comments:

Post a Comment