Tuesday, 30 December 2014

Set Pantang

Assalammualaikum... 


Hye..:) Hari ini nak bercerita tentang set pantang... YA!! Set pantang yang sangat pantang dari parent yang anak-anak dia tak nak berpantang... HA? tak faham? abaikan... hehehe

Set berpantang sebenarnya dulu-dulu kita kena makan ubat tradisional, then mengurut dan sewaktu dengannya.. Ok, oleh hal demikian kerana pada zaman sekarang wanita adalah bekerjaya makanya,,, dihasilkan satu supplement (makanan tambahan) untuk menggantikan akar kayu tersebut... hahaha

So, bagi mereka yang ingin meringankan bebanan sendiri bolehla mencuba set berpantang ini... Dijamin harga terbaik dari ladang weiii!! hehe



set pantang

Di sini, saya telah pun mencuba kesemua produk di atas kecuali ZINC... hehe sekarang just konsisten kan VITALEA dan B-COMPLEX...:) hmmm... Bukan sahaja untuk berpantang, ni semua boleh digunakan sebagai supplement untuk anda di dalam situasi apa sekalipun... Just cari saya di 0194422471, dan saya akan detailkan kepada anda... Insyaallah...:)

No comments:

Post a Comment